Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Iris Hydrating Night Cream

Iris Hydrating Night Cream

Weleda

En rik nattkrem som fremmer gjenoppbyggingen av huden om natten og hjelper den å hente seg inn igjen og bevare sin naturlige fuktighetsbalanse.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Iris Hydrating Night Cream
p861213
v42526574
Weleda
NOK
199

Omtaler

Marina | 06-12-2018
Jeg synes den luktet sterkt, og etter påføringen begynte det å svi og huden ble rød. Det sved og var ubehagelig.
Tea | 16-02-2017
Har vært lojal bruker av denne hudkremen i flere år. Finner ingen andre som funker like bra for min hud: fet, lett utbrudd. Balanserer huden min. Bruker serum, og ekstra serum om vinteren da den ikke er tykk nok i kulden.

Mer Informasjon

En rik nattkrem som fremmer gjenoppbyggingen av huden om natten og hjelper den å hente seg inn igjen og bevare sin naturlige fuktighetsbalanse. Inneholder mild mandelolje som mykgjør, beroliger og styrker hudens egen beskyttende fuktighetsbarriere. Rene ekstrakter fra irisrot, kamille og ringblomst virker beroligende på huden og hjelper den å bevare sitt optimale fuktighetsnivå. Inneholder også mykgjørende sheasmør og kakaosmør. Huden blir myk og balansert og er bedre beskyttet mot uttørring neste dag. Har en mild duft av ekte eteriske oljer.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver kveld etter rens.
Vatten, mandelolja, alkohol, sheasmör, kakaosmör, fettsyraglycerid, glycerin, bivaxhydrolosat, irisrotextrakt, kamomillextrakt, ringblommaextrakt, lerjord, xanthan, äkta eteriska oljor*, limonene*, linalool*, citronellol*, benzyl alcohol*, geraniol*, citral*, eugenol*, farnesol*. * från äkta eteriska oljor
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331