Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pomegranate Firming Day Cream

Pomegranate Firming Day Cream

Weleda

Pomegranate Firming Day Cream er en ekstra nærende og beskyttende dagkrem for moden hud med granateplekjerneolje som forbedrer hudens fasthet og elastisitet.
279 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pomegranate Firming Day Cream
p859610
v42475087
Weleda
NOK
279

Omtaler

Helene Schweikert | 08-12-2015
Jeg elsker denne. Jeg bruker den under makeup hver dag, og den holder huden myk og god. Har alltid vært litt tør rundt nesen, og litt problemer med kviser på haken. Denne er utmerket bra på tør hud / kviser da den gir så mye fuktighet at kvisene ikke syntes under sminken(da de har en tendens til å bli tørre). på meg holder den ansiktet fuktig i 24t. Litt stiv i prisen, men veldig verd det! :)

Mer Informasjon

Pomegranate Firming Day Cream er en ekstra nærende og beskyttende dagkrem for moden hud med granateplekjerneolje som forbedrer hudens fasthet og elastisitet. Granateplekjerneolje inneholder også rikelige mengder antioksidanter og beskytter huden mot frie radikaler. Sammen med makadamianøttolje og arganolje bidrar granateplekjerneoljen til å forbedre hudens egen beskyttelsesbarriere og gjøre rynker og fine linjer mindre synlige. Huden tilføres intensiv fuktighet hele dagen samtidig som den naturlige cellefornyelsen stimuleres, noe som gjør huden jevnere, mykere og klarere. Kremen er godt egnet under makeup og absorberes raskt av huden. Kombiner med Pomegranate Firming Face Serum for et optimalt resultat.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver morgen etter rens og ansiktsvann og etter påføring av Pomegranate Firming Face Serum. Unngå øyeområdet.
Vatten, sesamolja, alkohol, jojobaolja, fettsyraglycerid, macadamianötsolja, lysolecithin, glycerin, solrosolja, granatäpplekärnolja, arganolja, sheasmör, olivolja (oförtvålad), hirsextrakt, solrosbladsextrakt, tapiokastärkelse, xanthan, äkta eteriska oljor*, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*, coumarin*, benzyl benzoate*. * från äkta eteriska oljor
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331