Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Iris Hydrating Day Cream

Iris Hydrating Day Cream

Weleda

Iris Hydrating Day Cream er en rik dagkrem for tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet og hjelper den å regulere sin naturlige balanse.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Iris Hydrating Day Cream
p861166
v42525196
Weleda
NOK
179

Mer Informasjon

Iris Hydrating Day Cream er en rik dagkrem for tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet og hjelper den å regulere sin naturlige balanse. Inneholder rent ekstrakt fra irisrot, som er kjent for sin unike evne til å holde på fuktighet, og mild jojobaolje, som gjør huden myk og smidig samtidig som den bidrar til å regulere fuktighets- og fettbalansen. Sheasmør og kakaosmør er mykgjørende og gir huden ekstra beskyttelse, slik at den blir mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger og uttørring. Har en mild duft av ekte eteriske oljer. Et rikere alternativ til Iris Hydrating Facial Lotion og passer utmerket under makeup.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver morgen etter rens.
Vatten, jojobaolja, trollhasseldestillat, alkohol, glycerin, sheasmör, kakaosmör, lerjord, lysolecithin, bivax, bivaxhydrolosat, irisrotextrakt, xanthan, äkta eteriska oljor*, limonene*, linalool*, citronellol*, geraniol*, citral*, eugenol*. * från äkta eteriska oljor
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331