Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

One Step Cleanser & Toner

One Step Cleanser & Toner

Weleda

Et mildt 2-i-1-produkt som er en kombinasjon av rensemelk og ansiktsvann for normal og blandet hud.
139 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
One Step Cleanser & Toner
p859633
v42475665
Weleda
NOK
139

Mer Informasjon

Et mildt 2-i-1-produkt som er en kombinasjon av rensemelk og ansiktsvann for normal og blandet hud. Renser huden i dybden og fjerner urenheter og makeup med naturlig olivenolje samtidig som huden vitaliseres med ekstrakt fra irisrot og trollhassel. Etter rensen føles huden myk og behagelig og kan lett absorbere og dra nytte av etterfølgende hudpleieprodukter. Har en frisk duft av sitrus fra ekte eteriske oljer.
Rist flasken. Påfør lotionen morgen og kveld på en lett fuktet bomullspad og før over ansikt, hals og brystparti. Gjenta til bomullspaden ser ren ut. Unngå øyeområdet. Skyll deretter med lunkent vann.
Vatten, äkta eteriska oljor, grundtvål av olivolja, irisrotextrakt, trollhasseldestillat, ullfett, alkohol, limonene*, linalool*, citral*. * från äkta eteriska oljor
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331