Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Almond Soothing Facial Lotion

Almond Soothing Facial Lotion

Weleda

Almond Soothing Facial Lotion er en ekstra mild og beroligende fuktighetskrem for blandet hud som er ømfintlig eller lett kommer i ubalanse.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Almond Soothing Facial Lotion
p861163
v42525162
Weleda
NOK
199

Omtaler

Karoline | 10-03-2018
En fantastisk ansiktskrem. Nydelig mandelduft, den er snill mot huden og inneholder bra ingredienser. Jeg har kombinert hud.
Carina Pedersen | 07-03-2016
Dette er verdens beste fuktighetskrem for kombinert sensitiv hud. Jeg tåler nesten ingen kremer og når jeg først gjør det så blir den enten for fet eller gir for lite fukt. Denne er perfekt. Skulle gjerne gitt den flere stjerner om jeg kunne.
Helene S | 08-12-2015
Jeg elsker denne. Jeg bruker den under makeup hver dag, og den holder huden myk og god. Har alltid vært litt tør rundt nesen, og litt problemer med kviser på haken. Denne er utmerket bra på tør hud / kviser da den gir så mye fuktighet at kvisene ikke syntes under sminken(da de har en tendens til å bli tørre). på meg holder den ansiktet fuktig i 24t.

Mer Informasjon

Almond Soothing Facial Lotion er en ekstra mild og beroligende fuktighetskrem for blandet hud som er ømfintlig eller lett kommer i ubalanse. Kremen har en lett konsistens og absorberes raskt av huden. Mild mandelolje og plommekjerneolje gjør huden myk og smidig og forbedrer dens naturlige beskyttende funksjoner. Tilfører fuktighet og virker beroligende og balanserende når huden er i ubalanse og irritert. Huden blir mykere og mer balansert og tåler ytre påkjenninger bedre. Godt egnet for bruk under makeup. Duftfri. Et lettere alternativ til Almond Soothing Day Cream.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver morgen/kveld etter rens.
Vatten, mandelolja, alkohol, fettsyraglycerid, glycerin, bivaxhydrolosat, plommonkärnolja, xanthan, mjölksyra
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331