Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Almond Soothing Facial Oil

Almond Soothing Facial Oil

Weleda

Almond Soothing Facial Oil er en mild, beroligende ansiktsolje for ømfintlig hud og hud i ubalanse.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Almond Soothing Facial Oil
p861157
v42525089
Weleda
NOK
229

Omtaler

Jeanett | 11-03-2018
Super til å fjerne sminke på en skånsom måte. Buker den også som et serum etter rens, morgen og kveld. Anbefales til de med kombinasjonshud, normal, tørr og sensitiv hud.
Karoline | 10-03-2018
Har ganske nylig oppdaget merket Weleda, og har falt for dette. De opererer med naturlige ingredienser som huden ikke tar skade av (sjekk EWG). Denne oljen har en nydelig mandelduft og jeg har brukt den både i ansikt og på steder der jeg har strekkmerker for å tilføre ekstra fukt.
Carina | 16-02-2017
Bruker denne til å fjerne øyemakeup ( og jeg bruker mye sminke ) Super produkt.

Mer Informasjon

Almond Soothing Facial Oil er en mild, beroligende ansiktsolje for ømfintlig hud og hud i ubalanse. Inneholder fin mandelolje og plommekjerneolje som gjør huden myk og smidig samtidig som den styrker hudens naturlige beskyttelsesfunksjoner. Perfekt til daglig bruk, både morgen og kveld, eller som ekstra beskyttelse når huden utsettes for vind og kulde. Kan også brukes i kombinasjon med ansiktskrem. Gjør huden myk og smidig. Kan også brukes til å fjerne øyenmakeup. Duftfri.
Påfør på lett fuktet hud morgen/kveld. Kan brukes alene eller sammen med krem. Hell noen dråper på en fuktet bomullspad og før forsiktig over øyenlokket for å fjerne øyenmakeup.
Mandelolja, plommonkärnolja, slånblommaextrakt
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331