Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Voluspa

Voluspa - luksuriøs duft til hjemmet

Voluspa er det norrønt inspirerte navnet på produsenten av eksklusive duftlys som har tatt verden med storm. Selv om navnet klinger nordisk, er paret som startet duftlysproduksjonen hjemme på sitt eget kjøkken, bosatt i California. Nå har de utvidet produksjonen, men de komponerer ennå duftkombinasjonene til produktene sine helt selv. Duftlysene er kjent for sin lange brennetid og kommer i lekre beholdere som du garantert ikke vil kaste etter bruk – de er utrolig dekorative og kan gjerne brukes som smykkeskrin eller lignende. De ulike duftene er forføreriske og elegante, og hos Kicks kan du lese om de spennende duftsammensetningene og velge deg din favoritt – eller kanskje én til hvert rom?

Merker
Formel
Natural Choice
44 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331