Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Self Tanning Anti Age Serum
Self Tanning Anti Age Serum

Self Tanning Anti Age Serum

Vita Liberata

Utformet for å fungere med din eksisterende hudpleie for å gi en diskré, varig, gyllen glød samtidig som fordelene bevares.
465 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Self Tanning Anti Age Serum
p89033397
v89033398
Vita Liberata
NOK
465

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utformet for å fungere med din eksisterende hudpleie for å gi en diskré, varig, gyllen glød samtidig som fordelene bevares.
Unik kombinasjon av rose, agurk og peptider som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige utstråling. Fuktighetsgivende ekstrakt bygger opp og balanserer hudens fuktnivåer. Beroligende ekstrakt gir en fløyelsmyk hud med HyH2O-teknologi som gir anti-age-fordeler som kompletterer din nåværende hudpleierutine. Balanserte DHA-nivåer gjør at du kan velge nyanse på brunfargen din ved å tilsette 1-3 dråper serum i din eksisterende hudpleie.
Denne primeren er perfekt til alle hudtyper og kommer til å balansere oljene i huden og gi riktig mengde fuktighet uten å stoppe til porene.
Bland 1-3 dråper serum i din ansiktskrem og påfør denne på eksfoliert hud. Vask hendene etter påføring. For et mørkere resultat, påfør serumet direkte på huden
Aqua (Water), Dimethicone Crosspolymer, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Rose Extract** Cucumis Sativus (Cucumber) Extract*, Sodium benzoate, Palmitoyl Oligopeptide – Palmitoyl Tetrapeptide-7, Potassium Sorbate *Organic, **Natural, ***Ecocert
Volum:15 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331