Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Scented Candles & Trim Set
NYHET

Scented Candles & Trim Set

Victor Vaissier

Victor Vaissier introduserer en nydelig gaveboks; to perfekt balanserte duftlys og en komplementær veketrimmer. Gaveboksen er inspirert av Monsieur Vaissiers lidenskap for alle verdens dufter.
629 kr

Omtaler

Anita | 06-12-2018
Disse flotte lysene dufter helt fantastisk! Det mørkeblå lyset lukter litt som nellikker - perfekt julelys! Det vite er en mer nedtonet fiken lukt som er perfekt for en avslappende følelese. Disse må luktes og prøves !

Mer Informasjon

Victor Vaissier introduserer en nydelig gaveboks; to perfekt balanserte duftlys og en komplementær veketrimmer. Gaveboksen er inspirert av Monsieur Vaissiers lidenskap for alle verdens dufter. Saision Bleu duftlyset har en blanding av kanel, nellik og et snev av vanilje, en krydret men likevel delikat duft. Figue du Japon er en leken oppdatering av den klassiske Vetiver-duften. Japanske svarte fiken og vetiver vil prege duften i hjemmet. Den elegante, svarte saksen av 100% stål, er utformet for å trimme lysene pent, noe som bidrar til å forlenge brenntiden til duftlysene.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331