Vice Reversa - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Vice Reversa

Vice Reversa - Revolusjonerende problemløser. Verdensledende koreanske forskere har i samarbeid med hudleger skapt neste generasjon problemløsende hudpleie, unik Microneedle-teknologi. Gjennom selvoppløselige mikronåler penetreres de mest avanserte aktive ingrediensene inn i huden for å løse hudproblemer, akkurat der de oppstår, - enten det er en blomstrende kvise, linjer under øynene, eller pigmentflekker som må ryddes opp og gi huden en ungdommelig glød. I tillegg er patchen fri for lukt, sulfater, ftalater, parabener og andre konserveringsmidler. For raske og fordelaktige resultater, test Microneedle Technology, den begynner å virke på bare to timer. Resultatet er klinisk bevist. 

3 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331