Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Naked 2 Basics
ONLY AT KICKS

Naked 2 Basics

Urban Decay

Urban Decay har fylt den multifunksjonelle MATTE-paletten med seks naturlige farger, som alle kvinner bør ha i makeupsortimentet.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked 2 Basics
p88291997e
v88292002
Urban Decay
NOK
285

Omtaler

Charlotte | 18-03-2018
For en skuffelse! Så hypet og likevel bare en helt ordinær palett. Ble negativtet overrasket over farge og kvalitet. Jeg forventet mer kremet konsistens, men disse var ganske tørre. Ikke særlig pigmenterte, og de drysser til tross for at jeg jobber dem godt inn i børsten først. Dessverre blir denne paletten også for parfymert for meg - har aldri vært borti en øyenskygge som svir så mye i kontakt med øynene før. Hadde jeg kjøpt i butikk, og ikke på nett, ville denne fått bli igjen i lokalet.
Ida | 13-03-2018
Et veldig fint palette for deg som en nybjunner når det kommer til øyenskygge, du kan aldri gjøre en stygg look med dissw øyenskyggene for de er ikke så pigementerte, men dette er en god ting for de kan lett bygges opp. Jeg hadde dette som mitt første palette og jeg elsker det fortsatt. Perfekt til reise!
Kjersti | 11-03-2018
Super øyenskygge som sitter hele dagen, og har et godt utvalg av nøytrale farger til hverdagssminken.

Mer Informasjon

Urban Decay har fylt den multifunksjonelle MATTE-paletten med seks naturlige farger, som alle kvinner bør ha i makeupsortimentet. Paletten inneholder alt du trenger for å skape en vakker og nøytral øyenmakeup med en matt finish – inkludert fire eksklusive farger.
Fargene inneholder mer pigment enn tradisjonelle matte øyenskygger og glir lett over huden med en silkemyk følelse. Den inneholder også den semi-matte fargen Venus, som har en diskret satengfinish og som er perfekt til å fremheve og skape dimensjoner.
Paletten er liten, men øyenskyggene er i original størrelse. Alle fargene inneholder Pigment Infusion System™™, den patentbeskyttede sammensetningen som gjør øyenskyggene ideelle til uttoning med en fløyelsmyk konsistens, intens farge og fantastisk holdbarhet.
Skimp Ingredients: Talc, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Kaolin, Silica, Boron Nitride, PTFE, Dimethicone, Zinc Stearate,Methicone, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate. Stark Ingredients: Kaolin, Talc, Mica, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, PTFE, Boron Nitride, Dimethicone, Methicone,Glyceryl Caprylate, Zinc Stearate, Sodium Dehydroacetate. Frisk Ingredients: Mica, Kaolin, Talc, Boron Nitride, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, PTFE, Zinc Stearate, Dimethicone,Methicone, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate. Cover/Primal Ingredients: Talc, Kaolin, Mica, Boron Nitride, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, PTFE, Zinc Stearate, Dimethicone, Methicone, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate. Undone Ingredients : Talc, Boron Nitride, Mica, Kaolin, Silica, PTFE, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Stearate, Dimethicone,Methicone, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate. [+/- (All Shades May Contain/Toutes les couleurs peuvent contenir): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides),CI 75470 (Carmine), CI 77007 (Ultramarines)].
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331