Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Moondust Palette
ONLY AT KICKS

Moondust Palette

Urban Decay

Moondust Eyeshadow palette inneholder mikrofint glitter i kompakt form.
495 kr

Omtaler

Gunn | 10-03-2018
Spennende, glitrende og fargerikt palett med UDs moondust øyenskygger. Anbefaler å påføre disse enten med en fuktet børste (ta øyenskygge på kosten og spray den med en settingspray) eller over en kremet base eller glitterprimer (feks NYX sin). Prøv dem gjerne over en svart eller farget base for å få ulike fargeresultat!
Beathe | 26-11-2016
Helt fantastisk!

Mer Informasjon

Moondust Eyeshadow palette inneholder mikrofint glitter i kompakt form. Urban Decay vet at mange synes løs glitter øyenskygge kan være et mareritt å påføre, de skapte derfor et produkt som gir en intens glitter effekt og som er enkel å påføre. Moondust Eyeshadow Palette inneholder åtte helt nye nyanser.
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331