Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Eyeshadow Primer Potion - Minor Sin
Eyeshadow Primer Potion - Minor Sin
Eyeshadow Primer Potion - Minor Sin
ONLY AT KICKS

Eyeshadow Primer Potion - Minor Sin

Urban Decay

Påfør primeren før øyenskyggen, og få en mer intens og holdbar farge som holder i 24 timer. Primeren er uten tvil den mest legendariske i skjønnhetsbransjen.
215 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Eirin | 11-03-2018
Dette er den eneste primeren som ikke får øyenskyggen eller concealeren min på øyene til å legge seg i linjene. Pluss at den gir en fin rosegull gjød på øyelokket som fint kan brukes alene uten skygge oppå.
Kristin | 27-02-2018
Utrolig fornøyd med denne primeren, spesielt i bruk sammen med andre UD-produkter, øyensminken sitter på hele kvelden, natten og til dagen etter (ikke sov med sminke, hehe)
Kaja | 21-02-2018
Denne her gjør at øyenskyggen holder seg akkurat der den skal og holder hele dagen uten å bli stygg! ELSKER den

Mer Informasjon

Påfør primeren før øyenskyggen, og få en mer intens og holdbar farge som holder i 24 timer. Primeren er uten tvil den mest legendariske i skjønnhetsbransjen. Eyeshadow Primer Potion er et musthave blant makeupartister og makeupentusiaster, fordi den garanterer en mer intens øyenskygge som holder i 24 timer – uten å legge seg i fine linjer! Når du først har prøvd den, (den fløyelsmyke formelen glir lett over huden) vil du føle deg naken uten. Den ekstraordinære eliksiren kommer i en praktisk tube, slik at du unngår søl. Eyeshadow Primer Potion - Sin gir shimmer finish.
Volum:10 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gull
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331