Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Troublemaker Mascara 3 g
Troublemaker Mascara 3 g
ONLY AT KICKS

Troublemaker Mascara 3 g

Urban Decay

Få supertykke, superlange og lekre øyenvipper. Urban Decay Troublemaker mascara gir vippevolum samt sexy, bøyde og intenst svarte vipper.
135 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Troublemaker Mascara
p89898554
v89898556
Urban Decay
NOK
135

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Få supertykke, superlange og lekre øyenvipper. Urban Decay Troublemaker mascara gir vippevolum samt sexy, bøyde og intenst svarte vipper. Den treffsikre formelen gir volum og lengde samtidig som den separerer. Når fargen legges på, tar UDs egen børste tak i vippene og bøyer dem. UD har fylt mascaraen med ufattelige fordeler – for tykkere, lengre og perfekt separerte vipper.
Skap liv og røre med dine bad ass-vipper – denne mascaraen takler de mest skandaløse nettene. Troublemaker takler varme kjærtegn, lange netter og ser fortsatt bra ut neste morgen. UD har testet: den holder både til badstu, snowboard og sex! Formelen legger seg perfekt og klumpefritt i så mange lag du vil. Jo mer liv og røre, desto bedre.
UDs helteknologiske formel inneholder to ulike typer svart pigment som gir en intensitet som er svartere enn dine svarteste tanker (ganske vanskelig, eller hva?). Troublemaker mascara er fylt med en kombinasjon av hule silisiumdioksidpartikler og ultralette fibre som gir volum uten å tynge ned vippene. Vitamin E og pantenol gir næring og pleie, og bidrar sammen med polymerer til at mascaraen sitter bedre på vippene for lang holdbarhet – den smuldrer ikke, klisser ikke og smitter ikke av.
UDs fantastiske egendesignede børste ligner ikke på noen annen du har prøvd. Den grer og separerer vippene slik at det ser ut som om de er mange flere! Små presisjonskroker tar tak i vippene og drar produktet gjennom for en øyeblikkelig vippemangfoldiggjørende effekt. Børsten sprer vippene samtidig som mascaraen legges på, separerer dem og bøyer hver vippe samtidig som den perfekte mengden mascara doseres. Og den er designet for å komme til selv de minste vippene innerst i øyekroken, uansett hvordan du holder den.
Troublemaker mascara kommer i en fasettmønstret beholder med prismefinish.
For enda mer sexy vipper, klargjør med Subversion Lash Primer.
*Basert på 3D-volumeffektanalyse i en studie med 34 deltakere.
Volum:3 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331