Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel Clear
Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel Clear
Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel Clear

Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel Clear

Urban Decay

Få skikk på øyenbrynene dine med Urban Decays Brow Tamer øyenbrynsgelé med fantastisk hold.
200 kr

Omtaler

Kristine BV | 27-03-2017
Ble dessverre litt skuffet over denne. Den er helt ok. Tynn konsistens. Ser fin og naturlig ut. For meg holder den dessverre ikke brynene på plass i en time en gang. Da er det som om produktet er forsvunnet, og brynene "henger" nedover igjen. Jeg liker den fra YSL veldig godt! Dyrere, men definitivt verdt pengene hvis du har lange brynshår :)
Hedda Egerdahl | 16-02-2017
God øyenbrynsgele som varer lenge. Fargen taupe er veldig fin til lyst hår. Denne gjør ikke øyenbrynene like stive som andre øyenbrynsgeleer, men holder allikevel godt.
Katharina | 04-11-2016
Med denne er det veldig enkelt å få fine bryn som holder seg på plass hele dagen. Fin farge, har den i Neutral Brown, og pluss for en liten kost som gir presis påføring.

Mer Informasjon

Få skikk på øyenbrynene dine med Urban Decays Brow Tamer øyenbrynsgelé med fantastisk hold. Denne vannfaste formelen grer, definerer og legger tilrette for en fyldigere look som varer hele dagen. Velg en av fire universalfarger for å få en naturlig definering, eller bruk en tydeligere fargetone.
Den perfekte og brukervennlige spiralbørsten med mikrofibre gir deg full kontroll. Børsten er så presis at den ikke bare lar deg farge og kontrollere, den lar deg også flytte rundt på hår og forme det perfekte øyenbrynet. UDs lette og paraben-frie formel tørker raskt og gir fleksibelt og komfortabelt hold. Øyenbrynene dine føles alltid kontrollerte og myke, og blir aldri verken stive, klebrige eller harde.
Tips: Hvis du vil ha en look som ser mer dramatisk ut enn med Brow Beater, legger du bare på mer dimensjon med Urban Decays Brow Tamer øyenbrynsgelé.
4,5 ml / 0,15 fl oz
Farge:Gjennomsiktig
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331