Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
20% på kicks.no for alle medlemmer hele helgen! Kode: KICKS20 (store bokstaver) gjelder ord. pris.
Eyeshadow Primer Potion - Original 10 ml
Eyeshadow Primer Potion - Original 10 ml
Eyeshadow Primer Potion - Original 10 ml

Eyeshadow Primer Potion - Original 10 ml

Urban Decay

En av Urban Decays bestselgere – nå i en praktisk reisestørrelse. Påfør primeren før øyenskyggen, og få en mer intens og holdbar farge som holder i 24 timer.
190 kr

Omtaler

Ida | 18-07-2017
Elsket den gamle typen, den var helt fantastisk. Den nye derimot... En stor skuffelse. Selve produktet er dårligere, og det er veldig mye av produktet man ikke får brukt uten å klippe opp tuben. Før kunne jeg sminke meg om morgenen og øyenskyggen satt like perfekt til langt på natt (ja, faktisk!) uten at det creaset i globalen eller ble smudget utover ved bruk av denne og setting sprayen. Nå creaser det etter bare noen timer. Er så sint på Urban Decay for at de har endret denne :( Nå er jeg på leting etter en erstatning! Obs: mange av omtalene her er skrevet om den tidligere typen - jeg hadde glatt stemt 5 stjerner på den gamle!
Kim Dørdal | 08-05-2017
Elsker denne øyenskyggeprimern! Øyenskyggen får bedre pigmentasjon og varer absolutt hele dagen!
Victoria | 14-03-2017
Denne primeren klarer jeg meg virkelig ikke uten om jeg bruker øyeskygge, eyeliner og/eller mascara. Gjør så øyensminken sitter hele dagen uten å samle seg seg i en linje eller forsvinner/ flytter på seg. KJØP!!

Mer Informasjon

En av Urban Decays bestselgere – nå i en praktisk reisestørrelse. Påfør primeren før øyenskyggen, og få en mer intens og holdbar farge som holder i 24 timer. Primeren er uten tvil den mest legendariske i skjønnhetsbransjen. Eyeshadow Primer Potion er et musthave blant makeupartister og makeupentusiaster, fordi den garanterer en mer intens øyenskygge som holder i 24 timer – uten å legge seg i fine linjer! Når du først har prøvd den, (den fløyelsmyke formelen glir lett over huden) vil du føle deg naken uten. Den ekstraordinære eliksiren kommer i en praktisk tube, slik at du unngår søl.
Eyeshadow Primer Potion - Original gir usynlig finish etter påføring.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331