Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vice Liquid Lipstick Big Bang (metallized)

Vice Liquid Lipstick Big Bang (metallized)

Urban Decay

Detta är Vice Liquid Lipstick av Urban Decay - med en så vattensäker formula att den är näst intill orubblig.
200 kr
Big Bang (metallized)

Omtaler

Kjersti | 11-03-2018
Mange fine farger. Dessverre fader denne ut på midten av leppene når man spiser eller drikker, slik at ny påføring er nødvendig. Tørker ikke ut leppene, noe som er et stort pluss.
Magdelena | 06-03-2018
Liker disse ganske godt, de sitter på lenge, og fader ut jevnt, og flaker ikke av.
Andrea | 04-03-2018
Kjøpte Conspiracy, den tørkar tørr og 'gritty', ettersom det metalliske er glitter. Kanskje dei ikkje- metalliske er bra, men Conspiracy burde ein halde seg unna.

Mer Informasjon

Detta är Vice Liquid Lipstick av Urban Decay - med en så vattensäker formula att den är näst intill orubblig. Den långa hållbarheten, intensiv pigmenteringen och den bekväma, icke-uttorkande känslan är det som får Vice Liquid Lipstick att stå ut från mängden! Välj mellan två olika finishes, Comfort Matte och Metallic, och 30 olika nyanser. Vi har allt mellan neautralt nude med en Urban Decay-touch, till vågade, färgsprakande must-have färger. Här finns det något för alla!
Farge:Rosa
Finish:Matte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331