Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Vice Liquid Lipstick 1993 (comfort matte)
ONLY AT KICKS

Vice Liquid Lipstick 1993 (comfort matte)

Urban Decay

Dette er Vice Liquid Lipstick fra Urban Decay – med en så vannsikker formel at den er nesten umulig å gni av.
205 kr
1993 (comfort matte)
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pamela | 03-04-2019
Elsker 1993-fargen, men denne piller av leppene mine, holder seg ikke på plass og er et mareritt å påføre på nytt. Min kjærlighet til fargen er det eneste som gjør at jeg bruker den, men hver gang jeg bruker den så husker jeg hvor mye jeg misliker konsistensen og flassingen.
Kjersti | 11-03-2018
Mange fine farger. Dessverre fader denne ut på midten av leppene når man spiser eller drikker, slik at ny påføring er nødvendig. Tørker ikke ut leppene, noe som er et stort pluss.
Magdelena | 06-03-2018
Liker disse ganske godt, de sitter på lenge, og fader ut jevnt, og flaker ikke av.

Mer Informasjon

Dette er Vice Liquid Lipstick fra Urban Decay – med en så vannsikker formel at den er nesten umulig å gni av. Den lange holdbarheten, intense pigmenteringen og behagelige, ikke-uttørkende følelsen er det som får Vice Liquid Lipstick til å skille seg ut fra mengden! Velg mellom to ulike finisher, Comfort Matte og Metallic, og 30 ulike nyanser. Vi har alt fra nøytral nude med en Urban Decay-touch til dristige, fargesprakende must have-farger. Her finnes det noe for alle!
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331