Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)
Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)
ONLY AT KICKS

Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)

Urban Decay

Leppefarger til alle fra Urban Decay! Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå.
195 kr
Wrong Number (Sheer)
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Margrethe | 08-04-2019
Jeg har denne i fargen Sheer Rapture, og til tross for navnet er den utrolig pigmentert. I tillegg er den enkel å påføre og behagelig å ha på leppene. En klar hverdagsfavoritt!
Lucy | 23-08-2018
En absolutt favoritt i min sminkepung. Anbefaler.
Katrine | 16-04-2018
Elsker denne! Superkremet, deilig på leppene og veldig pigmentert. Eneste minus er pakningen - den er så glatt og toppen sitter litt godt fast, så jeg synes den er litt vanskelig å åpne

Mer Informasjon

Leppefarger til alle fra Urban Decay!
Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå. Leppestiftene fås også i ulike glansgrader, fra megamatte til skinnende blanke.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331