Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vice Lipstick 714 (Mega Matte)
Vice Lipstick 714 (Mega Matte)

Vice Lipstick 714 (Mega Matte)

Urban Decay

Leppefarger til alle fra Urban Decay! Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå.
180 kr
714 (Mega Matte)

Produkter er utsolgt

Omtaler

Silje | 07-03-2017
Backlight er min nye favorittleppestift! Men, ikke alle leppestiftene har like god kvalitet. Men om du ikke er så nøye på smittende leppestifter så er dette en gullgruve!
Karina KM | 02-03-2017
Fin og pigmentert leppestift. Her er det virkelig et fargevalg for enhver smak!
Kaisa Malene Hagen | 23-02-2017
Silkemyk og kremete konsistens, føles veldig behagelig på leppene og blir ikke tørr! Jeg har i fargen ''Heartless'', en kjempe fin rosa farge som jeg har forelsket meg helt i. Jeg kommer definitivt til å kjøpe denne i andre farger!

Mer Informasjon

Leppefarger til alle fra Urban Decay!
Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå. Leppestiftene fås også i ulike glansgrader, fra megamatte til skinnende blanke.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331