Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
Vice Lipstick 69 (Cream)
ONLY AT KICKS

Vice Lipstick 69 (Cream)

Urban Decay

Leppefarger til alle fra Urban Decay! Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå.
195 kr
69 (Cream)

Omtaler

Lucy | 23-08-2018
En absolutt favoritt i min sminkepung. Anbefaler.
Katrine | 16-04-2018
Elsker denne! Superkremet, deilig på leppene og veldig pigmentert. Eneste minus er pakningen - den er så glatt og toppen sitter litt godt fast, så jeg synes den er litt vanskelig å åpne
Sunniva | 11-03-2018
Badblood er en veldig klassisk og nydelig blodrød leppestift. God pigmentering, enkel å påføre, blir helt matt og sitter godt selv uten liner. Leppene blir ikke tørre, og fargen krakkelerer ikke, jeg får ikke leppestift på tennene. Denne holdt også gjennom julemiddagen. En jente sa til meg: Hvordan får du leppene dine til å se så flawless ut hele kvelden? :-D

Mer Informasjon

Leppefarger til alle fra Urban Decay!
Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå. Leppestiftene fås også i ulike glansgrader, fra megamatte til skinnende blanke.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331