Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
All Nighter Setting Spray Cherry
All Nighter Setting Spray Cherry
ONLY AT KICKS

All Nighter Setting Spray Cherry

Urban Decay

Legger rennende makeup en demper på festen? Spray på denne vektløse sprayen for å gjøre makeupen din skikkelig holdbar.
120 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Helene | 14-01-2019
Denne er fantastisk. Sminken sitter kjempebra og sprayen lukter amazing. Håper denne kommer inn igjen!!
Ann | 27-12-2018
Lukter veldig godt, veldig mild duft!

Mer Informasjon

Legger rennende makeup en demper på festen? Spray på denne vektløse sprayen for å gjøre makeupen din skikkelig holdbar.
All Nighter Makeup Setting Spray fra Urban Decay får makeupen til å virke nylagt i opptil 16 timer, uten at den smalter, blekner eller legger seg i fine linjer.
UDs banebrytende, testede formel er utviklet i et eksklusivt partnerskap med Skindinavia, og er egnet for alle hudtyper, inneholder verken olje eller parabener, samt inneholder patentert Temperature Control Technology.
Jepp, denne babyen reduserer faktisk temperaturen i makeupen for å bidra til at foundation, øyenskygge, blush og concealer holder seg på plass, selv i varmt og fuktig, eller kaldt og vindfullt vær.
Resultatet? Glattere utseende hud og makeup som siter hele dagen (eller natten).
I en 7 dager studie av All Nighter:* • sa 78 % av deltagerne at All Nighter hjalp makeupen til å sitte i 16 timer. • Over 80 % sa at makeupen ikke bare så bedre ut, men også satt bedre (selv i T-sonen) uten at den legger seg i fine linjer. • Uavhengig av om de har kombinert, fet eller tørr hud, sa 88 % at All Nighter var det beste produktet for en holdbar makeup. *Basert på en studie med 50 deltagere. Denne banebrytende formelen kommer i en svart flaske som er myk å ta på, med lilla sprayer og frostet hvit hette. Til forskjell fra andre produkter på markedet gir sprayeren en kalibrert, mikrofin spray som legger seg på lett at du knapt merker den. Etter påføring vil du ikke merke at den er der (med mindre du ser deg i speilet for å friske opp makeupen og innser at det ikke er behov). Hvis du har prøvd andre settingspryaer som kjennes klebrig eller stram på huden, vil du bli OVERVELDET over hvor annerledes denne er. Vær obs på etterligninger!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331