Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Naked Flushed Naked
Naked Flushed Naked
Naked Flushed Naked
Naked Flushed Naked
Naked Flushed Naked
Naked Flushed Naked
ONLY AT KICKS

Naked Flushed Naked

Urban Decay

Få en solkysset glød med Urban Decays hotte (og populære) rougetrio. De tre tonene fremhever og finsliper huden, samtidig som de gir deg en sunn glød.
345 kr
Naked
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked Flushed
p88292760
v88292079
Urban Decay
NOK
345

Omtaler

Julia | 11-03-2018
Et helt greit palett med bronzer, hightligh og blush. Blushen falt ikke helt i smak hos meg men bronzern var helt Ok. Ikke helt verdt pengene for min del
Monica | 14-02-2018
Har kjøpt naked flere ganger. Har lys hud og blushen her er veldig fin i fargen.
CB | 13-07-2016
Kjøpte fargen streak, liker highlighteren og blushen. Men bronzeren blir for lys og ser helt unaturlig ut til min hudtone.

Mer Informasjon

Få en solkysset glød med Urban Decays hotte (og populære) rougetrio. De tre tonene fremhever og finsliper huden, samtidig som de gir deg en sunn glød. Fargene kan brukes alene eller sammen, så til tross for den intense pigmenteringen kan de lett kombineres på en elegant måte.
Naked Flush kommer i en nett forpakning med et magnetisk speillokk som er lett å åpne, og kompakt nok til å kunne tas med på reiser eller til touch-ups på farten. Men ikke la deg lure av den praktiske forpakningen! Alle de tre produktene, bronzer, highlighter og rouge, er nemlig full size!
Farge:Multi
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331