Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
De-Slick Mattifying Powder
De-Slick Mattifying Powder
De-Slick Mattifying Powder
ONLY AT KICKS

De-Slick Mattifying Powder

Urban Decay

Fast pudder som minimerer blanke områder, kontrollerer talg og holder huden frisk og matt hele dagen.
300 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
De-Slick Mattifying Powder
p88292029
v88292030
Urban Decay
NOK
300

Omtaler

Hege | 07-08-2019
Ikke veldig fornøyd med dette....
Tone | 18-05-2019
Pudderet koster litt sammenlignet med billigere varianter som jeg har brukt tidligere, men det er absolutt verdt pengene. Jeg har fet hud som blir blank utover dagen, men med dette pudderet så blir huden matt og fin. Kaker ikke og er veldig drøy i bruk. Jeg bruker en Powder Puff fra Linda Hallberg i stedet for en kost, og det er en perfekt match for meg.
Marthe | 25-02-2019
Elsker dette pudderet! Holder huden matt hele dagen. Drøy i bruk også, verdt pengene.

Mer Informasjon

Fast pudder som minimerer blanke områder, kontrollerer talg og holder huden frisk og matt hele dagen. Pudderet glir lett over huden, og fordi det er transparent passer det til alle hudtoner – fra mørk til lys.
Absorberer overflødig talg og den fine konsistensen gir huden et perfekt, matt utseende. De-Slick holder huden glatt og duggfrisk - selv etter flere påføringer. Formelen inneholder pleiende tea tree-olje, som beroliger og lindrer sart hud.
De-Slick kommer i en elegant og eksklusivt etui i UDs klassiske mørklilla farge.
Talc, Oryza Sativa (Rice) Starch, Tricaprylin, Calcium Carbonate, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Methicone, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum/Huile Minerale), Phenoxyethanol. [+/- (May Contain/Peut contenir): CI 77742 (Manganese Violet), CI 77007 (Ultramarines)].
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331