Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rebound Collagen Prep Spray Face Primer 118 ml
Rebound Collagen Prep Spray Face Primer 118 ml
ONLY AT KICKS

Rebound Collagen Prep Spray Face Primer 118 ml

Urban Decay

Det finnes dårlige rebounds (å date sin nærmeste nabo rett etter et langvarig forhold) og gode rebounds (å avslå den underbetalte jobben og endelig ro i havn drømmejobben).
320 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rebound Collagen Prep Spray Face Primer
p90090658
v90090659
Urban Decay
NOK
320

Omtaler

Bente | 27-01-2019
Topp produkt som "plumper" opp huden og tillfører fuktighet. Også perfekt etter påføring av sminke for å fjerne "pudder look".

Mer Informasjon

Det finnes dårlige rebounds (å date sin nærmeste nabo rett etter et langvarig forhold) og gode rebounds (å avslå den underbetalte jobben og endelig ro i havn drømmejobben). Men når det kommer til huden din, er Rebound alltid noe bra. Urban Decays Rebound Collagen-Infused Complexion Prep Priming Spray hjelper umiddelbart huden med å slå tilbake.
UDs kollagenberikede cocktail booster hudens glød, tilfører fuktighet og gir en fastere og mykere hud samtidig som den jevner ut hudtonen. Ettersom den er vektløs, kan du bruke den hele dagen uten å ødelegge makeupen. Spraymunnstykket fordeler en mikrofin mist som er så lett at du knapt merker den. Bruk Rebound om morgenen for å klargjøre og «vekke» huden før du påfører makeup, om kvelden før hudpleieprodukter, eller når som helst når du trenger en kjapp boost. En klinisk studie av Rebound ga følgende resultater:
• Huden ble umiddelbart 76 % mer fuktet.*
• Den ble umiddelbart 36 % mykere.**
• Den fikk umiddelbart 21 % mer glød.**
*Basert på Corneometer®-målinger med 33 personer.
*Basert på en klinisk gradering med 33 personer.
UD har beriket Rebound med ekstrakter av botanisk opprinnelse: chiafrø (rik på E-vitamin som er full av antioksidanter), centella (en gammel medisinsk urt) og rødkattebusk.
Rebound gjør UDs vinnertrio av prep-sprayer komplett. Akkurat som UDs øvrige formler (B6 Spray som balanserer huden og Quick Fix Spray som tilfører fuktighet) er Rebound en allsidig spray som passer til alle hudtyper, føles veldig behagelig mot huden og har en lett, forfriskende duft. Den er bra for huden din og så avhengighetsskapende at du kommer til å ville bruke den hele dagen. Og menn liker den også, så ikke bli forbauset om typen din stjeler den fra deg.
Advarsel: Inneholder fiskeprotein. Ikke bruk produktet hvis du har en kjent eller mistenkt allergi mot fisk eller fiskerelaterte ingredienser. Unngå kontakt med øynene. Hold øynene lukket når du sprayer.
Urban Decay er 100 % skånsomt.
Volum:118 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331