Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Afterglow Highlighter Fireball
Afterglow Highlighter Fireball
ONLY AT KICKS

Afterglow Highlighter Fireball

Urban Decay

Afterglow 8-Hour Powder Highlighter er ikke som alle andre highlightere; Urban Decay tok seg god tid til å male pudderet så fint, at det tilslutt var akkurat den konsistensen de var ute etter.
265 kr
Fireball

Omtaler

Susanne | 09-09-2017
Veldig fornøyd! Har fargen "sin", som er den beste matchen til min bleke hud. Med denne så kan du få både en naturlig, lett glød og ba-bam glow alt ettersom hvor mye du bygger den opp. Elsker den.
Solveig Brunvoll | 24-02-2017
Elsker denne highligteren! Den er så fin! Den glir lett på huden og gjør ikke at det ser ut som at det ligger glitter på huden. Gir et naturlig resultat og er veldig "buildable"
Ane | 12-10-2016
Jeg syntes denne er super fin, har endelig fått tak i den! Har den i fargen sin, som er en nydelig blek gull farge. (Er selv ekstremt blek, og denne er lys nok til at den funker på meg)

Mer Informasjon

Afterglow 8-Hour Powder Highlighter er ikke som alle andre highlightere; Urban Decay tok seg god tid til å male pudderet så fint, at det tilslutt var akkurat den konsistensen de var ute etter.
Resultat: en lett (men allikevel luksuriøs) fornemmelse og en myk kremte konsistens.
Afterglow Highlighter er transparent og lett å påføre. Bruk litt eller mye; Formelen legger seg pent på huden, uansett hvor mye du bygger den opp. Og nyansene passer til alle hudtoner.
Afterglow skaper en glødende, lysende effekt, som varer hele dagen – etterlater ikke en pudret, støvete glans på huden.
Den inneholder lettspredende pigmenter til forbedring og perfeksjon av huden.
Akkurat som Urban Decays Afterglow Blush får Afterglow Highlighter en tilpasset emballasje til sammenpresset pudder med en fiskenettmønstret utskjæring »UD« på lokket. For at kunne se forskjellen på de to har UD designet emballasjen i iriscerende hvit. Emballasjen er like praktisk som den er kul å se på; Nyansen kan ses gjennom utskjæringen. (Nå er det ikke lengere nødvendig å åpne produktet for at finne den riktige nyansen i vesken)
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331