Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 7.0: mediummörk med lätt gyllene underton
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 7.0: mediummörk med lätt gyllene underton

Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 7.0: mediummörk med lätt gyllene underton

Urban Decay

Konsistensen er lett og luftig, men Naked Skin gjør underverker. Huden får en naturlig, lys og sunn glød, som den vakre huden du ble født med.
315 kr
7.0: mediummörk med lätt gyllene underton

Omtaler

Anette | 20-09-2017
Favoritt-foundation! Lett konsistens (obs! svært flytende) som legger seg veldig pent på huden. Den jevner ut hudtonen og kan bygges opp til å gi god dekkevne. Evnen til å kunne bygges opp, gjør dette til et produkt som egner seg både til bruk om dagen og kvelden.
Susanne | 09-09-2017
Veldig fornøyd med denne! Har den i fargen 0.5, og jeg har typisk blek nordisk blandingshud, noe oljete t-sone og litt tørre partier på hake/kinn/panne Den er lett å bygge for å få full dekkevne, men jeg synes det holder med et lag. Legger du på for mye kan det fort se kakete ut. Jeg er også nødt til å sette den med pudder, ellers overføres den til alt av tøy. Men det gjør jeg uansett med alle foundations. Jeg liker ikke at den legger seg fort i fine linjer rundt øynene, men det kan jeg leve med.
Sara | 05-06-2017
Grusom foundation for kombinasjonshud, den sklir av etter bare ett par timer i t-sonen hvor jeg blir fet. Veldig lite dekke.

Mer Informasjon

Konsistensen er lett og luftig, men Naked Skin gjør underverker. Huden får en naturlig, lys og sunn glød, som den vakre huden du ble født med. De lysspredende partiklene reduserer synlige fine linjer og rynker og gir huden er feilfri finish.
Naked Skin gir en lett og naturlig dekning, som kan bygges opp til ønsket intensitet, med en lys og halvmatt finish. Naked Skin er fylt med pleiende ingredienser som Matrixyl 3000 (et effektivt peptid som forebygger rynker), beskyttende og lysnende Litchiderm™, antioksiderende grønn te og natriumhyaluronat, som gir huden intens fukt og sikrer størst mulig opptak av de viktige næringsstoffene.
Aqua (Water/Eau), Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Silica, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, Camellia Oleifera Leaf Extract, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tribehenin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate, Polysorbate 20, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, Carbomer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. [+/- (All Shades May Contain /Toutes les couleurs peuvent contenir): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides)].
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331