Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5
Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5
ONLY AT KICKS

Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 0.5

Urban Decay

Konsistensen er lett og luftig, men Naked Skin gjør underverker. Huden får en naturlig, lys og sunn glød, som den vakre huden du ble født med.
360 kr
0.5
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Rakel | 13-08-2019
Jeg elsker at den er vegansk! Det er virkelig en av de beste veganske foundationene. Skulle bare ønske den var bedre merket.
Ruth | 08-05-2019
Denne foundationen kommer jeg alltid tilbake til. Har tørr og sensitiv hud, og synes denne fungerer som en drøm! Fungerer best å ta på når man bruker beauty blender. Ser naturlig ut ved tynt lag, men er enkel å bygge opp til mer dekkevne.
Benedicte | 09-11-2018
Jeg har hypersensitiv hud som reagerer på utallige ingredienser, men denne er mild og snill - i alle fall på min hud. Kunne gjerne tenkt meg en mellomting mellom denne og Allnighter-versjonen til UD i dekkevne/tykkelse, men det går heldigvis an å bygge denne opp ganske bra. Den jevner uansett ut hudfargen, hvilket jo er det viktigste. En super foundation.

Mer Informasjon

Konsistensen er lett og luftig, men Naked Skin gjør underverker. Huden får en naturlig, lys og sunn glød, som den vakre huden du ble født med. De lysspredende partiklene reduserer synlige fine linjer og rynker og gir huden er feilfri finish.
Naked Skin gir en lett og naturlig dekning, som kan bygges opp til ønsket intensitet, med en lys og halvmatt finish. Naked Skin er fylt med pleiende ingredienser som Matrixyl 3000 (et effektivt peptid som forebygger rynker), beskyttende og lysnende Litchiderm™, antioksiderende grønn te og natriumhyaluronat, som gir huden intens fukt og sikrer størst mulig opptak av de viktige næringsstoffene.
Aqua (Water/Eau), Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Silica, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, Camellia Oleifera Leaf Extract, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tribehenin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate, Polysorbate 20, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, Carbomer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. [+/- (All Shades May Contain /Toutes les couleurs peuvent contenir): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides)].
Hudtype:Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331