Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Medium Light Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Medium Light Neutral

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Medium Light Neutral

Urban Decay

215 kr
Medium Light Neutral

Omtaler

Anette | 20-09-2017
Nydelig concealer til bruk under øynene. Lett konsistens som smelter inn i huden og dekker ganske bra (medium pluss, vil jeg si). Et fint produkt som kan brukes til hverdags uten at det ser ut som man har sparklet fjeset. Svært god applikator.
MKB_Oslo | 07-09-2017
Kjøpte denne etter anbefaling at den skulle være så bra, jevn og dekke godt. Dessverre kan jeg ikke si meg enig. Jeg har prøvd etter flere ggr påføring å se om det er mulig å få et jevnt resultat med uliker primere, foundation og pudder men uten hell. Den legger seg rett og slett utrolig dårlig på huden og gjør alt mer synlig, (porer, linjer, tørre partier) samt at den deler seg under påføring av annet slik at man ender opp uten på visse steder i ansiktet. Denne gir deg dinosaurhud i ansiktet om du ikke har opplevd det før. Styr unna!
Aurora | 05-05-2017
Perfekt for lys hud 😍
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331