Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Color Correcting Fluid Corrector Peach
Color Correcting Fluid Corrector Peach
ONLY AT KICKS

Color Correcting Fluid Corrector Peach

Urban Decay

230 kr
Peach

Omtaler

Silje | 12-09-2018
En helt OK concealer. Skulle gjerne hatt en tynnere applikator, får for mye produkt med denne. Medium dekkevne, forsvinner nesten så du må ha på et par lag om du har noe å skjule.
Rebekka | 08-07-2018
Fin farge, med en medium dekkevne når det kommer til blåfarge under øynene. Likevel bruker jeg den nesten aldri, da jeg faktisk ser mer trøtt ut med den på. Den er så sinnsykt uttørkende. Det kommer frem linjer jeg ikke visste jeg hadde, og 2 av 3 ganger har jeg måtte ta av meg all sminke og begynne på nytt.
Anette | 04-03-2018
Lett og god concealer som frisker opp under øynene og dekker mørke ringer bra. Blandes godt ut, så kan fint brukes på egenhånd uten noe mer sminke over på dager hvor man bare vil se litt mer våken ut :)

Mer Informasjon

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331