Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Beached Bronzer Sun Kissed
Beached Bronzer Sun Kissed

Beached Bronzer Sun Kissed

Urban Decay

Se ut som en gylden gudinne med Beached Bronzer fra Urban Decay.
270 kr
Sun Kissed

Produkter er utsolgt

Omtaler

Maria Therese Hatløy | 02-03-2017
Har bronzed og har nesten brukt den opp.. om du liker en matt bronzer bør du prøve denne.Eneste grunnen til at den ikke får full uttelling med 5 stjernen er at jeg ikke vet om jeg kommer til å kjøpe den igjen da jeg har så mange andre..men jeg har jo nesten brukt den opp så det sier jo litt!
Solveig Brunvoll | 24-02-2017
Super fin!
Sara | 27-05-2016
Vel jeg kjøpte begge så det sier egentlig sitt :P ! hehe - Disse er nok etter min mening ikke beregnet for dypere hudfarger fordi de egentlig er ganske lyse. Jeg har olivenhud, og bronzed kan gi meg en liten bronzed effekt men er minimalt så for oss av litt mørkere hudtone er nok ikke dette det man burde gå for hvis man virkelig vil ha en bronzer. Men jeg elsker disse fordi de gir en form for glød, og en finish som gjør at huden ser frisk å sommerlig ut. Jevner ut huden å gir en ørliten farge som ja rett å slett ser ut som et lite "kyss av solen" / sun kissed :) Anbefales om du vil ha en pudder som gir deg den lille gløden, og en jevnere hudtone :)

Mer Informasjon

Se ut som en gylden gudinne med Beached Bronzer fra Urban Decay. Fordel dette silkebløte pudder i ansiktet eller over hele kroppen - og se ut, som om du har tilbragt en uke på Fijis solfylte strender.
Urban Decays finmalte og superbløte formel legger seg behagelig på huden, striper ikke og gir en strålende glød. Bli solkysset (ikke solskjoldet); Disse matte nyansene, som ser bra ut på alle, gir en transparent, naturlig dekk hver gang.
Hvis du helt hadde forkastet bronzere i pudderform, fordi de alltid føltes tørre og var vanskelig å påføre jevnt, blir det lett å forstå, hvor annerledes Beached Bronzer er. Når pudderet males fint, får det en ekstra kremte konsistens, som føles fantastisk på huden (og som er lett å påføre). HPP (Highlighter Performing Pigments) teknologi gir en dyp farge og har langtidsholdbare elementer, som tilpasser seg huden din.
Emballasjen med sammenpresset pudder har et tropisk inspirert utsmykning foran og et stort speil inni (perfekt til bruk, når du er på farten).
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331