Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Aroma Body Lotion
Aroma Body Lotion

Aroma Body Lotion

Tromborg

En suverent gjenfuktende bodylotion med velgjørende eteriske oljer som stimulerer sansene.
540 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thorbjørg Helland | 16-02-2017
Denne er bare en sann nytelse, fløyelsmyk med en forførende duft og den gjør huden silkemyk og permanent forbedret;) Min faste bodylotion gjennom flere år, kunne ikke tenke meg annen!

Mer Informasjon

En suverent gjenfuktende bodylotion med velgjørende eteriske oljer som stimulerer sansene. I tillegg til å ha gjenfuktende og mykgjørende egenskaper tilfører Aromaterapeutisk bodylotion også huden ny motstandskraft. Den har en fornyende effekt på hudens celler, noe som gir huden ny energi.
De eteriske oljene virker berikende med sine herlige dufter. Oljene gir huden din et løft og gjør den samtidig myk som silke. Ren luksus for kropp og sjel. Den perfekt avslutningen på et avslappende bad. Best resultat oppnår du om du bruker Eksfolierende kroppssalt i badekaret først, og deretter påfører huden bodylotion. En spa-behandling du lett kan utføre hos deg selv. En rask og enkel rutine som gir velvære for deg og huden din! Brukes daglig, og gir en smidig, myk og strålende hud.
Duftnoter: Verbena, appelsin, rosentre og patsjuli.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331