Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Deluxe Face Cream

Deluxe Face Cream

Tromborg

Deluxe ansiktskrem er en kombinert dag- og nattkrem som passer til alle hudtyper og oppfyller de flestes behov, uavhengig av alder og kjønn.
595 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anette | 11-01-2019
Dette har blitt min nye favoritt-krem etter å ha brukt den dag og natt i halvannen måned. Den fukter utrolig godt, gjør huden myk og elastisk. Jeg har kombinasjonshud og sliter med små kviseutbrudd. Dette har blitt bedre etter jeg gikk over til denne kremen. Den fungerer også godt under makeup. Dufter sitrus, så om du er var på lukter, ville jeg styrt unna. Lukten forsvinner etter du har smurt den inn.
Anne | 02-11-2016
Denne kremen har gjort huden min veldig frisk og fin. Den har fuktet godt og glattet ut , og gitt et godt grunnlag for foundation. Jeg har brukt den dag og natt i en måned og har ikke hatt behov for noe annen krem. Det eneste jeg ikke er så begeistret for er lukten. Det får heller våge seg når produktet ellers er så bra. Absolutt gjenkjøp når krukken er tom.

Mer Informasjon

Deluxe ansiktskrem er en kombinert dag- og nattkrem som passer til alle hudtyper og oppfyller de flestes behov, uavhengig av alder og kjønn.
Kremen gir huden næring og ny energi og gjenoppretter hudens bindevev og cellestrukturer. Den gir langvarig fukttilførsel og antiseptiske fordeler og bidrar til å dempe hudens sensitivitet. Absorberes lett, og gir en silkemyk hud.
Produktet kan brukes sammen med alle masker fra Tromborg (Leiremaske, Multivitaminmaske og Eksfolierende skrubbemaske), to til tre ganger i uken eller daglig om man ønsker det.
Deluxe ansiktskrem inneholder magisk pleiende og gjenfuktende ingredienser og er et luksuriøst innslag i din daglige hudpleierutine. Begynn med å rense huden med en av Tromborgs tre renseprodukter. Følg opp med en passende ansiktsspray, og påfør til slutt Deluxe ansiktskrem. En lett og enkel, men samtidig effektiv hudpleierutine.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331