Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rose Water Facial Mist

Rose Water Facial Mist

Tromborg

Laget av de vakreste kronbladene fra ""Rosa Centifolia"". Rosen blomstrer i mai og er naturligvis økologisk dyrket.
275 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Laget av de vakreste kronbladene fra ""Rosa Centifolia"". Rosen blomstrer i mai og er naturligvis økologisk dyrket. Rosevann mykgjør og gjenfukter og er det perfekte alternativet til ansiktsvann. Brukes etter rensing, men før fuktighetskrem. Passer til alle hudtyper. Du kan også bruke Rosevann som en sminke-finish. Det gjør sminken mer holdbar og tilfører glans. Rosevann er dessuten veldig nyttig på reiser, for eksempel når du flyr, siden den forhindrer væsketap og uttørring.
Rosevann fungerer perfekt sammen med Urtebasert rensevann og Deluxe ansiktskrem, men kan blandes med valgfrie produkter når du behøver ekstra fuktighet og/eller en oppfriskning.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331