Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Lavender Water
Kampanje 20%

Lavender Water

Tromborg

Basert på lavendel fra økologisk landbruk. I likhet med de andre ansiktssprayene er også denne en perfekt ansiktsspray.
220 kr275 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Basert på lavendel fra økologisk landbruk. I likhet med de andre ansiktssprayene er også denne en perfekt ansiktsspray. Lavendel er kjent for sine antiseptiske, avkjølende og fornyende egenskaper. Lavendelolje gjenoppretter balansen i kroppens system og er et universelt botemiddel som har vært kjent og verdsatt siden antikkens Hellas. Lavendel har en beroligende effekt og egner seg utmerket til å lindre spenninger.
Ansiktsspray med lavendel har en gjenfuktende effekt og skal i likhet med de andre ansiktssprayene brukes intuitivt. La intuisjonen veilede deg når du velger en duft til dine behov. Da velger du alltid rett.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331