Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lavender Water

Lavender Water

Tromborg

Basert på lavendel fra økologisk landbruk. I likhet med de andre ansiktssprayene er også denne en perfekt ansiktsspray.
275 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kari | 28-01-2019
Litt klissete, blir liggende utenpå huden. Huden ser litt blank ut og den smaker dårlig. Holder med en flaske!

Mer Informasjon

Basert på lavendel fra økologisk landbruk. I likhet med de andre ansiktssprayene er også denne en perfekt ansiktsspray. Lavendel er kjent for sine antiseptiske, avkjølende og fornyende egenskaper. Lavendelolje gjenoppretter balansen i kroppens system og er et universelt botemiddel som har vært kjent og verdsatt siden antikkens Hellas. Lavendel har en beroligende effekt og egner seg utmerket til å lindre spenninger.
Ansiktsspray med lavendel har en gjenfuktende effekt og skal i likhet med de andre ansiktssprayene brukes intuitivt. La intuisjonen veilede deg når du velger en duft til dine behov. Da velger du alltid rett.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331