Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Herbal Cleansing Water
Kampanje 20%

Herbal Cleansing Water

Tromborg

En olje- og alkoholfri sminkefjerner som pleier, frisker opp og gjenfukter huden.
248 kr310 kr

Omtaler

Thorbjørg Helland | 16-02-2017
Nydelig;) En favoritt gjennom flere år! Jeg bruker den primært til å rense huden om morgenen og det er deilig forfriskende;)

Mer Informasjon

En olje- og alkoholfri sminkefjerner som pleier, frisker opp og gjenfukter huden. Nøye utvalgte urter som humle, kamille, sitronmelisse, ryllik og fennikel renser huden og har samtidig en beroligende effekt. Produktet inneholder rose, som brukes som en naturlig fuktgiver, og et nøye sammensatt vitaminkompleks som, kombinert med sandeltre, skaper en antibakteriell effekt, renser og forebygger irritasjon.
Urtebasert rensevann er dermed også svært godt egnet til sensitiv hud, akne og lignende, siden produktet fjerner svette, smuss, døde hudceller og urenheter.
Volum:200 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331