Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cleansing Foam

Cleansing Foam

Tromborg

Et mildt og skummende renseskum som renser huden varsomt for urenheter og sminke, og samtidig forhindrer tørrhet og irritasjon. Påføres fuktig hud med sirkelbevegelser.
310 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et mildt og skummende renseskum som renser huden varsomt for urenheter og sminke, og samtidig forhindrer tørrhet og irritasjon. Påføres fuktig hud med sirkelbevegelser. Skyll deretter med vann. Gir en hud som er ren, myk og gjenfuktet. Bruk morgen og kveld, følg opp med en ansiktsspray og avslutt med valgfri Tromborg dag-/nattkrem for å optimal pleie og beskyttelse. Renseskum kan brukes sammen med alle Tromborgs ansiktssprayer og kremer samt som barberskum.
Volum:140 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331