Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Calendula Water Facial Mist
Kampanje 20%

Calendula Water Facial Mist

Tromborg

Hovedsakelig basert på ringblomst (Calendula Officinalis) fra økologisk landbruk. Inneholder i tillegg rose og aloe vera, som gjør sprayen perfekt etter sol eller som en aftershave.
220 kr275 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Hovedsakelig basert på ringblomst (Calendula Officinalis) fra økologisk landbruk. Inneholder i tillegg rose og aloe vera, som gjør sprayen perfekt etter sol eller som en aftershave. Den beroliger, lindrer og har en legende effekt.
Sprayes direkte på huden, og gir umiddelbart en frisk og gjenfuktet følelse. Sprayen gir ny energi og har en mykgjørende effekt. For problemhud eller hud med tenåringsakne anbefaler vi Ansiktsspray med ringblomst sammen med Urtebasert rensevann og Ren kontroll-krem for en perfekt hudpleierutine.
Ideell for sensitiv, tynn eller problematisk hud.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331