Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Lip Cure

Lip Cure

Tromborg

En mjukt lindrande, lenande och uppmjukande crème som förebygger torra, spruckna läppar och skyddar mot fuktförlust.
190 kr

Omtaler

Linda | 11-03-2018
Fantastisk god! Smøreer på leppene med den hver kveld, det gjør jeg aldri har tørre lepper. Har prøvd mange forskjellige, men ingen som er så effektiv som denne
Jenny | 11-03-2018
Must have! Kjempegod leppekur som hjelper mot tørre lepper. Lar den alltid være på en liten stund slik at den får virke best mulig. Virker også bra på tørre områder på huden om vinteren.
Michelle | 07-03-2018
Elsker denne! Deilig å ha på, lukter godt, og gir masse fukt. Be anbefalt denne av hudpleier og har kjøpt den flere ganger. Anbefales sterkt!

Mer Informasjon

En mjukt lindrande, lenande och uppmjukande crème som förebygger torra, spruckna läppar och skyddar mot fuktförlust. Innehåller endast naturliga och rena ingredienser: Macadamianötsolja, sheasmör, aloe vera och E-vitamin. Lip Cure erbjuder fenomenal återhämtning för läpparna. Använd under lip gloss eller läppstift eller ensam med lite Lip Balm över. Kan även användas som intensiv nattbehandling för läpparna.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa läpp-produkt.
Volum:15 ml
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331