Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Transderma

Transderma

Transderma – organiske, vitaminbaserte hudpleieserumer utviklet i Sverige og basert på svensk forskning på naturprodukter. Historisk har det primære målet for hudpleieprodukter vært å oppnå en midlertidig forbedring av hudens utseende, hovedsakelig gjennom å holde hudens overflate fuktig. Resultatet av Transderma er derimot en varig forbedring av hudens celleprosesser, og det ungdommelige utseende bevares ved å forhindre eller bremse de synlige effektene av aldringen.   Transdermas produktsortiment er bevisst begrenset med fokus på eksepsjonelt rene, vitenskapelig avanserte vitaminbaserte hudpleieserumer for kvinner og menn. Å bli eldre er et privilegium som Transderma vil pleie best mulig.

5 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331