Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Sole Di Positano Edp 100 ml

Sole Di Positano Edp 100 ml

Tom Ford

Strålende. Solfylt. Inviterende. Vi lanserer Sole di Positano Acqua, en enda mer sprudlende opplevelse av Sole di Positano, fylt av en luksuriøs mélange av solmoden sitrus.
1 410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sole Di Positano Edp 100 ml
p94002104
v94002105
Tom Ford
NOK
1410

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Strålende. Solfylt. Inviterende. Vi lanserer Sole di Positano Acqua, en enda mer sprudlende opplevelse av Sole di Positano, fylt av en luksuriøs mélange av solmoden sitrus. Den spennende nye duften fra Acqua Collection vekker minner om den drømmelignende, strålende italienske kysten med forfriskende letthet. En mesterlig blanding av italiensk bergamott, petitgrain bigarade, sitron og mardarin, men en skarp kontrast i form av shisoblander, som reflekterer den solfylte energien som omslutter kystparadiset. Ylang ylang og sandeltre leker med lys og skygge, og eller seg lagvis i en lett tekstur som gjør duften lettere. De kremete, gule blomstene ylang yland blomstrer med dybden av sjasmin absolute, muguet og appelsinblomst. Myk musk og grønn mose tørker på huden med klassisk Tom Ford-sensualitet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331