Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

YSL Libre Intense

NY LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE

Libre Eau De Parfum Intense fra Yves Saint Laurent er parfymen til kvinnen som følger instinktene sine og lever ut sin frihet til det fulle. Fordi frihet er mer enn en sinnstilstand. Det er en spennende, revolusjonerende måte å være sterk på. Spill etter dine egne regler. Fordi du er deg. Ingen kompromisser. Ingen motsetninger. Duft fantastisk hele tiden med den banebrytende og kraftige Libre Eau de Parfum Intense.

DUFTEN AV FRIHET

Toppnotater: Mandarinessens, bergamottessens og lavendelessens fra Frankrike. Hjertetoner: Diva lavendelhjerte, tempeljasmin absolutt, orkideekord og appelsinblomst absolutt. Bunnnotater: Vaniljeekstrakt fra Madagaskar, vetiver essens, ambergris akkord og tonka absolutt fra Venezuela. Libre Intense juice fanger en ny nyanse mellom flamme og gull - en autentisk, dristig maskulin signatur vridd på den mest feminine måten

LIBRE EAU DE PARFUM

Libre Eau de Parfum er en dristig og blomstrende lavendel duft. Av den første blomstrende lavendel. Attraksjonen mellom den oransje blomsten fra Marokko som gir en sensualitet til duften, og den fristende lavendel fra Frankrike skaper en feminin vri.

LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE

Den nye Libre Intense er en elegant blomstrende lavendel duft, som gir en spenning mellom fransk lavendel og appelsinblomst fra Marokko, som gir en sensuell og elegant duft. En intensitet skapes i duften når appelsinblomst absolutt og orkide akkord smelter sammen.

LIBRE MAKEUP LOOK

Oppnå det fulle Libre Makeup-utseendet! Bruk Touche Eclat Foundation og den ikoniske Touche Eclat Highlighter Pen for ansiktet. Påfør deretter Satin Crush øyenskygge sammen med Volume Effet Faux Cils mascara for et kraftig øyeutseende. Fullfør utseendet med Pouge Volupté Shine i en naken farge. Og voila! - du har Libre Makeup looket!

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331