Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Prep + Prime Fix +

M·A·C’s ansiktsspray Prep + Prime Fix + både fukter og fikserer sminken og har lenge vært en favoritt blandt profesjonelle makeup artister, men i dag er den en bestseller som til og med har vunnet pris i Kicks Beauty Awards. Fix+ primeren er spekket med vitaminer og mineraler som holder huden frisk. Den har et hav av forskjellige bruksområder: Den kan brukes over foundation, til å intensifisere farger i f.eks. øyenskygge, til å forbedre og fikse sminken og ikke minst til å fukte og gi glow til trett hud. Fix+ fåes med forskjellige dufter og med forskjellig finish. Akkurat nå i 5 nye sommerdufter i reisestørrelse, i begranset utgave.

Prep + Prime FIX+ SPF30 Sun Spray

Prep + Prime FIX + Pinklite

Prep + Prime FIX + Orginal

Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331