Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Biotherm Red Algae

Ansiktskonturene blir med tiden mindre definerte, ettersom huden fra midten av tjueårene mister ca. 1 % kollagen per år, noe som resulterer i tap av fasthet og manglende elastisitet i huden. Forebygg aldringstegn med Red Algae dag- og nattkrem.

TRINN 1: FORBERED HUDEN DIN

Forsterk effekten av din dagkrem med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum for alle aldre og hudtyper. Serumet anvendes før din dagkrem som det første trinnet i enhver rutine. Huden styrkes og pleies så den oppleves synlig forbedret etter kun 8 dager

TRINN 2: LØFT MED UPLIFT DAY ELLER UPLIFT RICH

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day er en oppstrammende og fuktighetsgivede dagkrem til normal/ kombinert hud og Uplift RICH er en oppstrammende og nærende dagkrem for tørr hud. Dagkremene forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid samt "Red Algae"-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Hudens linjer og rynker fremstår som reduserte og hudens naturlige glød forbedres.

TRINN 3: GJØR NATTEN FANTASTISK

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift NIGHT er en oppstrammende og behagelig nattkrem til alle hudtyper, som styrker hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjon peptid samt "Red Algae" ekstrakt, kjent som Rodophycea, som er høstet langs Atlantahavets kyst. Den omsluttende nattkremen pleier og beskytter huden mot vanntap i løpet av natten og neste morgen oppleves huden frisk, glattere og med en rosa glød.