Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Biotherm Red Algae

Ansiktskonturene blir med tiden mindre definerte, ettersom huden fra midten av tjueårene mister ca. 1 % kollagen per år, noe som resulterer i tap av fasthet og manglende elastisitet i huden. Forebygg aldringstegn med Red Algae dag- og nattkrem.

TRINN 1: FORBERED HUDEN DIN

Forsterk effekten av din dagkrem med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum for alle aldre og hudtyper. Serumet anvendes før din dagkrem som det første trinnet i enhver rutine. Huden styrkes og pleies så den oppleves synlig forbedret etter kun 8 dager

TRINN 2: LØFT MED UPLIFT DAY ELLER UPLIFT RICH

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day er en oppstrammende og fuktighetsgivede dagkrem til normal/ kombinert hud og Uplift RICH er en oppstrammende og nærende dagkrem for tørr hud. Dagkremene forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid samt "Red Algae"-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Hudens linjer og rynker fremstår som reduserte og hudens naturlige glød forbedres.

TRINN 3: GJØR NATTEN FANTASTISK

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift NIGHT er en oppstrammende og behagelig nattkrem til alle hudtyper, som styrker hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjon peptid samt "Red Algae" ekstrakt, kjent som Rodophycea, som er høstet langs Atlantahavets kyst. Den omsluttende nattkremen pleier og beskytter huden mot vanntap i løpet av natten og neste morgen oppleves huden frisk, glattere og med en rosa glød.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331