Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

A beautiful christmas by BeautyAct

Rødt, gull og grønt er like julefint som trendsikkert denne sesongen,
spesielt hvis du velger nyanser med metallglød eller skimmer. Alt dette får du i BeautyActs makeupkolleksjon Holiday Collection. Sjekk ut julens aller hotteste sminkekolleksjon!

HOLIDAY COLLECTION FRA Beauty Act er som skapt for å feste i! De fløyelsmatte, glossy og glamorøst skimrende produktene er nøyaktig det vi er på jakt etter til alle sesongens festligheter. Kronjuvelen i kolleksjonen er en uimotståelig øyenskyggepalett i julens – og sesongens – hotteste farger, der nyansene er stemt frem av KICKS’ egne skjønnhetseksperter. Natasha Jahan er produktutvikler hos BeautyAct, og forteller deg alt du trenger å vite om produktene som ligger øverst på ønskelisten denne julen!
– Vi begynte å jobbe med Beauty Act Holiday Collection for over ett år siden sammen med våre beauty actors, KICKS' egne skjønnhetseksperter, i våre butikker og på hovedkontoret. De valgte ut de fineste og mest trendy nyansene for denne vinteren. Vi landet på den allsidige øyenskyggepaletten med fine matte, metalliske og skimrende julefarger. Spesielt rødt er veldig hot denne sesongen, forteller Natasha Jahan.

Blant kolleksjonens gullkorn finnes også tre kremete leppestifter i rødt. Fargene er tre klassiske nyanser, men med en trendy skimrende finish.
– Leppestiftene matcher øyenskyggene i paletten perfekt, uansett hvilken du velger. Vi valgte en varmere rød, en klassisk julerød og en dypere burgunder nyanse slik at alle kan finne en rødfarge de passer i og trives med, sier Natasha Jahan.

Som prikken over i-en lanseres også to forskjellige highlighters for å forbedre gløden og feststemningen på julens makeuplooks – en smart highlighterstick som gir naturlig glød, og et løs highlighterpudder i to nyanser som gir intensiv effekt.
– Våre nye highlighters er utviklet for at du skal kunne bygge opp gløden til akkurat riktig nivå på huden. Den kremete stiften er et multiprodukt, som blir akkurat like fint på kinnene som på øyelokkene eller leppene, sier Natasha Jahan.

Til ære for julen kommer også en serie luksuriøst tunge og gullfargede sminkekoster som passer for både pudderprodukter og produkter i kremform. Vær rask med å skaffe deg disse proffe kostene og de andre stjernene i samlingen før de blir utsolgt. Disse makeup-must-haves er bare tilgjengelige hos KICKS i et begrenset opplag!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331