Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

The BrowGal The Convertible Brow Kit Light 03

Vurderinger
Velg farge
Light 03
Pris
379 kr
Finn i butikk
Fri frakt
Fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Convertible Brow Kit
p89523622
v89525878
The BrowGal
NOK
379
The Convertible Brow er en pudder/pomade-duo – i tørr tilstand fungerer den som et pudder, og i våt tilstand brukes den for å fylle ut og gi farge og struktur til brynene. Alle farger er håndplukket av grunnleggeren selv, Tonya Crooks, og er delt inn i tre kategorier: tilpasset for mørkt, medium og lyst hår. Hver kategori har en varm, en nøytral og en kald tone, slik at du kan blande og matche for å oppnå din unike farge. Når paletten er blitt brukt med vann, vil den gå tilbake til sin opprinnelige pudderkonsistens samtidig som den aldri blir for tørr. The BrowGal utviklet The Convertible som en løsning på det utbredte problemet med at pomader tørker for raskt ut og de klassiske pudrene ikke gir en optimal definisjon av øyenbryn. Bruk både pudderet og pomaden på samme øyenbryn for å skape en 3D-look! Et helt nytt produkt der kunden blir sin egen «øyenbrynsartist». Velg mellom mørk, medium og brun nyanse. Convertible 02 kan brukes til rødhårede! Convertible brow-fargen endres ikke og forblir intakt selv når du bruker vann med penselen. Kommer ikke til å tørke ut!
Multifunksjonell – kan brukes tørr for naturlig pudderfinish og for volum og detaljer. Kan brukes våt for «ultra glam»-pomadepåføring og «The Instagram Brow».
Til brynskygge: Bruk The BrowGal Full Size Brush til å påføre The Convertible Brow som brynskygge.
Til pomade: Spray Full Size Brush med vann. Påfør deretter Convertible Brow med hårlignende strøk for et mest mulig naturlig resultat. Paletten går tilbake til pudderform når den har tørket.
Mica, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Isostearyl Isostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Polymethyl Methacrylate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides).
Vekt:
6 g
Farge:
Brun
EAN:
0857374004888

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331