Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder
Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder

Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder

The Balm

Pudre ditt ansikt med en myk, slikeglatt følelse som resultat! theBalms Sexy Mama er et anti-shine pudder som passer alle hudtoner og gir en matt finish til ditt ansikt.
189 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Malin Pedersen | 02-12-2014
Fantastisk pudder! Passer nok alle hudtoner :) mattet utmerket. Jeg pleier å sminke meg i 8 tiden på morgenen og begynner å få antydning til blankhet sent på kvelden!! Det er helt utrolig!! Den holder hele dagen :)) har prøvd alt mulig før, men ingenting kommer i nærheten av dette pudderet!

Mer Informasjon

Pudre ditt ansikt med en myk, slikeglatt følelse som resultat! theBalms Sexy Mama er et anti-shine pudder som passer alle hudtoner og gir en matt finish til ditt ansikt. Glem gamle pudder som kjennes dekkende og inneholder talg, Sexy Mama har en revolusjonerende formula oppbygget på oljeabsorberende ingredienser som tar bort uønsket glans i ansiktet og føles lett på huden.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331