Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder
Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder

Anti-Shine Powder Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder

The Balm

Pudre ditt ansikt med en myk, slikeglatt følelse som resultat! theBalms Sexy Mama er et anti-shine pudder som passer alle hudtoner og gir en matt finish til ditt ansikt.
215 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Shine Powder
p881038
v43244813
The Balm
NOK
215

Omtaler

Karen | 10-06-2019
Står "translucent", men på min lys hud ble denne knallgul. Ikke brukendes.
Malin Pedersen | 02-12-2014
Fantastisk pudder! Passer nok alle hudtoner :) mattet utmerket. Jeg pleier å sminke meg i 8 tiden på morgenen og begynner å få antydning til blankhet sent på kvelden!! Det er helt utrolig!! Den holder hele dagen :)) har prøvd alt mulig før, men ingenting kommer i nærheten av dette pudderet!

Mer Informasjon

Pudre ditt ansikt med en myk, slikeglatt følelse som resultat! theBalms Sexy Mama er et anti-shine pudder som passer alle hudtoner og gir en matt finish til ditt ansikt. Glem gamle pudder som kjennes dekkende og inneholder talg, Sexy Mama har en revolusjonerende formula oppbygget på oljeabsorberende ingredienser som tar bort uønsket glans i ansiktet og føles lett på huden.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331