The Balm - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskesol! Nå får du 20% på utvalgt solkrem & aftersun t.o.m 08.04. 

The Balm

The balm er merket som skiller seg ut i mengden. Det er unikt, iøynefallende og tiltrekker seg alle aldersgrupper med deres retroinspirerte og lekne 50 talls design. Deres image er sterke kvinner og skikkelig "girlpower" Deres fargerike produkter tiltrekker seg oppmerksomhet. Serien er av god kvalitet til en hyggelig pris og mange av produktene inneholder masse pleiende ingredienser. Den inneholder ikke parfyme, sulfater eller parabener og har generelt et "grønt" preg på inneholdet. Den er selvfølgelig ikke testet på dyr. Serien er også unik ved at flere av produktene er godt egnet på flere områder. "Multi-use" produkter er perfekt for kvinner på farten.

19 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS finner du et bredt sortiment av makeup og hudpleie fra The Balm Cosmetics

Ved hjelp av retrovakker emballasje og ingredienser av høyeste kvalitet, ønsker det amerikanske skjønnhetsmerket The Balm å tilby makeup som både inspirerer og er enkel å bruke. Helt siden starten i 2004 har filosofien vært å både revolusjonere og forenkle makeuprutinene våre og samtidig booste selvtilliten vår. The Balm mener at selvtillit er en vakker farge som fungerer på alle og virkelig fremhever alle øyenfarger. Hos KICKS finner du et stort utvalg av makeup og hudpleie fra The Balm på nettet, en stor samling av produkter som både gir skjønnhetsvanene dine og sminkevesken en litt ekstra vakker innramming. Den unike emballasjen i sjarmerende retrodesign har både glimt i øyet og inneholder parabenfrie ingredienser av høyeste standard. Velkommen til å shoppe produkter for ansiktspleie, lepper, base, øyemakeup og øyenbryn og sminkebørster, gavetips og gaveesker samt conscious fra The Balm på nettet hos KICKS!

Produktene fra The Balm er like vakre å se på som enkle å bruke

The Balm ønsker at makeup skal være like inspirerende som enkel å påføre og dessuten tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr The Balm sminke av høyeste kvalitet til en gunstig pris. En suksessrik oppskrift som har gjort at The Balm nå finnes i over 3000 butikker i over 100 land. Skyggene har myk konsistens som den mykeste fløyel, fargene er fulle av ekstra intense pigmenter og flere av produktene er også beriket med hudpleiende ingredienser – der noen også fungerer som anti-age. Og du har fått med deg at alle produktene er frie for parabener, garantert ikke testet på dyr og produsert uten talkum? Dessuten er The Balms makeupprodukter pakket i unike og retrovakre design, klare til å ta både sminkerutinen og sminkevesken din med storm! Velkommen til å titte nærmere på og handle fra et bredt utvalg av makeup fra The Balm hos KICKS på nettet.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331