Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Stella McCartney

Stella McCartney parfyme

Den britiske motedesigneren Stella McCartney har kanskje en av verdens mest kjente fedre, men har virkelig greid kunststykket å skape seg et eget navn. Hun jobbet med flere av de store motehusene før hun i år 2000 lanserte hun sitt eget merke, og den første parfymen Stella by Stella McCartney kom på markedet i 2003. Stella McCartney skaper sine unike dufter på samme måte som hun skaper sine motekolleksjoner – de spiller på kontraster som setter det myke opp mot det skarpe, moderne mot vintage og proaktivt mot konvensjonelt. Det er sexy og feminine dufter som passer perfekt til kompleksiteten og den naturlige selvtilliten til en Stella-kvinne. Fremhev dine mange sider med en Stella McCartney-parfyme eller to – du finner dem hos Kicks!

Merker
Duftkategori
Duftnoter
3 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331